Schoonmaken is één van de activiteiten die het meest gedaan wordt in het Nederlandse huishouden. Toch zijn we er met z’n allen het minst dol op. Niet zo heel erg vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een schoonmaakster in dienst te nemen die je huis tot in de puntjes verzorgd. Maar, niet iedereen heeft geld om iemand in dienst te nemen die de boel eens in de zoveel tijd lekker komt schrobben, soppen en stofzuigen.

Voor die mensen is Schoonmaakbaas.nl in het leven geroepen. Want ondanks dat we in Nederland behoorlijk wat af poetsen en boenen gebeurt dit vaak op een verkeerde manier. Het resultaat? Ramen met vlekken en strepen. Laminaatvloeren die nooit meer de oude zullen worden. Kleding die voorgoed verpest is. Schoonmaakbaas.nl biedt een breed scala aan tips en tricks hoe je het schoonmaken van je woning en aanverwante zaken een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de kosten om de tips van Schoonmaakbaas.nl te volgen. Er worden vrijwel altijd ‘huis- tuin en keukenmiddeltjes’ gebruikt om mee schoon te maken. Denk hierbij aan producten die vrijwel iedereen in huis heeft als azijn, soda en baking soda.

Een derde maar niet minder belangrijke tip is milieuvriendelijkheid. We spoelen met z’n allen jaarlijks duizenden liters chemische rommel door het toilet. Slecht voor het milieu én dit water moet weer gereinigd worden. Drie keer raden waarom die gemeentelijke belastingen ieder jaar de lucht in gaan. Bij Schoonmaakbaas.nl worden er vrijwel altijd milieuvriendelijke alternatieven geboden die een stuk minder schadelijk zijn voor mens en dier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.