Ik wil even een review achterlaten voor gorillawear.com. Al een hele lange tijd ben ik vaste klant van deze website. Ik ben altijd erg tevreden over hun producten. Ik heb allerlei producten besteld. Zo heb ik een stuk of zes tops, zeker vier workout leggings, een vest en zelfs schoenen van deze website.

Ooit heb ik deze website ontdekt via mijn vriend. Hij is bodybuilder en kocht hier altijd al zijn sportkleding. Na de eerste bestelling was ik verkocht. Gorilla wear verkoopt kleding die net even anders is als de meeste sport merken. Ze hebben leuke prints, modellen en vele verschillende kleuren. De kwaliteit is ook altijd top.

Helaas had ik van de week een bestelling geplaatst waarvan ik een artikel niet heb gekregen. Ik was best wel teleurgesteld, zoals je misschien wel kunt begrijpen. Ik besloot om meteen contact met Gorilla wear op te nemen en mijn verhaal uit te leggen. Ze reageerde erg vriendelijk en binnen twee dagen kreeg ik mijn missende item binnen. Het leuke vond ik, dat ze er een excuus kaartje bij hadden gedaan met een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Ik heb meteen een extra paar workout leggings besteld.

Ik vond dat ik dit even met jullie moest delen, omdat ik dit echt erg attent vond. Gorilla wear is echt een top bedrijf met een fantastische service en kwaliteit. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om hier zijn of haar sportkleding te kopen.

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op hun website. Ik weet zeker dat jullie net zo’n fan zullen worden van dit bedrijf als ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published.