Het bleken van je tanden is tegenwoordig iets dat steeds vaker wordt gedaan. Dat is niet heel gek: we houden onze tanden doorgaans langer dan in het verleden, maar de kleur van je tanden vervaagt wel en wordt bruiner of doffer. Hoe kun je je tanden laten bleken?

Manieren om je tanden te laten bleken
Je kunt zelf je tanden bleken met speciale tandpasta of mondspoeling. Dit effect zal echter niet super zichtbaar zijn. Een andere mogelijkheid is om naar een tandarts te gaan die gespecialiseerd is in het bleken van je tanden. Dit kan bijvoorbeeld bij http://www.kleinsman.de/nl. Hier heb je snel en pijnloos resultaat. Er wordt gebruikgemaakt van een speciale bleekmethode, waarmee binnen 45 minuten al een zichtbaar verschil is. Het is ook mogelijk om je tanden te laten bleken door middel van een laser.

Waar moet je rekening mee houden?
Voordat je je tanden laat bleken, bijvoorbeeld bij http://www.kleinsman.de/nl, is het belangrijk dat je je tanden goed poetst. Mogelijk krijg je nog wat extra instructies, deze zijn afhankelijk van de manier van bleken die wordt toegepast. De behandeling wordt in de meeste gevallen niet vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer hier ook altijd goed naar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.