Ik woon zelf aan het grensgebied van Duitsland en was al een tijdje op zoek naar een goede tandarts. Via via kwam ik op één of andere internetsite terecht waar Richard Kleinsman aangeraden werd. Een korte google-zoektocht verder ontdekte ik dat Richard Kleinsman het Kleinsman Dental Center opgericht had en dat het Dental Center bovendien helemaal niet zo ver van de grens lag.

Even contacteren dus

Ik nam gelijk contact op via de website Kleinsman.de en maakte een afspraak voor een intake gesprek. Een paar dagen later trok ik vol goede moed naar het centrum. Het centrum zelf is overigens best mooi verzorgd: er straalt een zekere mate van professionaliteit van uit. Ook de begroeting binnen verliep exact zoals ik dat verwacht van een professioneel centrum: vriendelijk maar niet te informeel. Ik voelde mij alvast meteen op de goede plek en dat is geen gemakkelijke opgave gezien ik echt geen grote fan ben van tandartsen.

De behandeling

Na het intake-gesprek (met Richard Kleinsman zelf!) werd er meteen een plan voor behandeling opgesteld en mijn mening werd bij alles gevraagd. Toen het tijd was voor die behandeling zelf viel het me meteen op dat de tandartsen die werken in het Kleinsman Dental Center wel echt goed opgeleid zijn. Bij elke stap werd er uitgelegd wat ze aan het doen waren en waarom. Iets waar veel concurrenten nog wel een puntje aan kunnen zuigen. De behandeling verliep perfect pijnloos overigens! Ik zou zo opnieuw weer een afspraak via Kleinsman.de maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.