Het is voor niemand leuk om een bezoek aan een tandarts te brengen, hoe goed of slecht je gebit ook is. Zelf ben ik ook nooit blij geworden van een behandeling van de tandarts. Toen ik het gevoel had dat ik toch iets wilde doen aan mijn tanden, besloot ik daarom om een kliniek te bezoeken waar veel ervaring was. Zo wist ik dat ik in goede handen was en hoefde ik niet bang te zijn voor een ongemakkelijke behandeling. Ik had vooraf al besloten dat ik graag facings wilde laten plaatsen, en ging daarover in gesprek bij het Kleinsman Dental Center. Alle verschillende overwegingen die ik kon maken werden besproken en ik werd heel erg goed begeleid in de keuzes die ik wilde maken. Toen er een behandelplan was opgesteld wist ik zeker dat ik aan het goede adres was: hier zouden mijn tanden er mooi uit komen te zien en zou ik in goede handen zijn.

Nu ik mijn facings eenmaal heb ben ik er erg blij mee. Mijn tanden zagen er vooraf niet heel erg slecht uit, maar ik wilde graag een kleine boost in mijn zelfvertrouwen. Een rij vol mooie tanden helpt daarbij echt. Ik ben ontzettend tevreden over de manier waarop ik geholpen ben in het Kleinsman Dental Center. Daarom zou ik deze kliniek ook aan iedereen aanraden die overweegt om iets aan zijn tanden te laten doen. Het resultaat is mooi en de medewerkers zijn ontzettend aardig en professioneel geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.