Een overhemd is een kledingstuk dat vroeger quasi een verplichting was voor een man. Vandaag de dag is het natuurlijk zo dat casual kleding heel wat van het straatbeeld heeft overgenomen. De vraag is of dat een positieve evolutie is. Feit is: overhemden zijn, net als in de tijd van onze vaders, nog steeds een kledingstuk dat niet mag ontbreken in de kast. Op een gemakkelijke manier je hele look net wat meer punch, net wat meer stijl geven? Simpelweg een overhemd aantrekken. De finishing touch leggen aan dat pak van je? Een overhemd natuurlijk. Formeel gekleed gaan maar toch nog je goed willen voelen in je vel? Dan is een overhemd de ideale combinatie.

Van alle markten thuis

Het feit dat overhemden eigenlijk geschikt zijn in zo goed als elke situatie is misschien wel de grote kracht van dit kledingstuk. Een overhemd staat perfect in een formele setting maar is evengoed heerlijk stijlvol in een casual situatie. Iets wat sterk heeft geholpen bij deze veelzijdigheid? De evolutie in de look van overhemden. Er was een tijd dat een zwart-witte combinatie eigenlijk de enige keuze was. In onze moderne maatschappij zijn er gelukkig overhemden te verkrijgen met elk denkbaar motief en in elk denkbaar materiaal.

Overhemd kopen: enkele tips

Bij het kopen van een overhemd zijn er wel enkele zaken waarop je beter kunt letten. Het verschil tussen een overhemd van goede kwaliteit en eentje van slechte is de pasvorm: is het overhemd getailleerd? Zijn de gebruikte materialen hoogwaardig? Wil je zeker zijn van overhemden van een degelijke kwaliteit die met gemak jaren meegaan? De webshop van Oger.nl biedt een uitgebreid assortiment aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.