Een pantalon is een kledingstuk dat in de regel formeel gedragen wordt, eigenlijk ook gewoon onmisbaar is voor een formele look, maar ook perfect gecombineerd kan worden voor een casual look. Die diversiteit van de pantalon maakt dan ook dat het sowieso een goed idee is om enkele stijlvolle pantalons in de kleerkast te hebben hangen.

Het hele spectrum

Combineer een pantalon met een bijpassende colbert en je formele look is gelijk klaar. Daarbij spreekt het voor zich dat er enkele zaken zijn om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk te exacte lengte te kennen van de pantalon die u wenst aan te kopen. Een te lange pantalon zal immers een zeer nonchalante indruk geven en een te korte pantalon? Dat hoort eerder in het circus thuis. Vermijd ook plooien aan de riemband: die verwijdend effect is meestal niet erg flatterend. Eigenlijk is bij een pantalon de regel: less is more. Heb je meer trek in een nonchalante look? Combineer uw pantalon dan gewoon met een t-shirt en sneakers en klaar is kees.

Ga voor kwaliteit

De gouden raad bij pantalons is eigenlijk net dezelfde als bij alle soorten kleding: ga voor kwaliteit. Een goede pasvorm, hoogwaardige materialen en een kwaliteit die jaren na aankoop nog overeind blijft is wat stijl van rommel onderscheidt. Een goedkope pantalon gaat misschien een paar maand mee: een pantalon van enige kwaliteit met gemak jaren zonder sporen van slijtage. Op de webshop van Oger.nl kunt u een groot assortiment aan pantalons van hoogwaardige kwaliteit terugvinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.