Loro Piana kunt u terugvinden aan de top van de sector van luxe producten. Gespecialiseerd in kasjmir en wol is dit kwaliteitsmerk een echte must have voor iedere modebewuste persoon die graag net dat tikkeltje meer heeft. Dat tikkeltje meer is dan ook exact wat u mag verwachten van dit luxe merk uit Italiƫ.

Loro Piana?

Loro Piana heeft een rijke geschiedenis waar ze terecht trots op zijn. De hele familie is al vanaf de vroege jaren 1800 actief in de sector van het wol. De volgende stap werd uiteindelijk gezet in 1924 toen Pietro Loro Piana besloot het kledingmerk Loro Piana op te richten. Naast wol besloot de man zich ook met kasjmir in te laten. Het gevolg? Binnen de kortste keren was Loro Piana de leverancier bij uitstek voor wie wol en kasjmir van de hoogste kwaliteit zocht. Die haute couture was dan ook exact wat u van Loro Piana zelf kon en nog steeds mag verwachten.

De hoogste kwaliteit

Loro Piana produceert dus zelf ook kleding. Daarbij mag u zeker zijn van de hoogste kwaliteit. Zo halen ze het kasjmir van echte baby geiten uit het Verre Oosten, wordt er gewerkt met Merino-wol afkomstig uit Australiƫ en zo kunnen we nog even doorgaan. Omdat meesterschap iets is waar u best niet mee solt kunt u er bovendien zeker van zijn dat alles og steeds volgens de aloude tradities gemaakt wordt. Oude tradities in een modern jasje. Benieuwd naar het eindresultaat? Op de webshop van Pauw.com kunt u een groot assortiment aan Loro Piana kleding terugvinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.