Je tanden hebben heel wat te verduren. Ze worden blootgesteld aan zuren, kleuraanslag en kunnen ook slijten door slechte gewoontes zoals tandenknarsen. Het is dan ook niet gek wanneer je tanden door de jaren heen korter, dunner en geler worden. Natuurlijk willen we allemaal een stralende glimlach. Er is niets zo fijn als in de spiegel kijken en begroet worden door rechte, witte tanden die stralen. Het is mogelijk om een beugel te nemen en je tanden te bleken, maar er is ook een snellere manier voor een mooi eindresultaat: facings.

Facings zijn als het ware een nieuwe voorgevel voor je tanden. Deze plaatjes worden op maat gemaakt zodat ze perfect bij je tanden passen, maar kunnen iedere vorm of kleur hebben die je maar wilt. Het is dus mogelijk om een perfecte rij tanden te laten plaatsen door middel van facings. Wanneer je kiest voor deze optie is het wel belangrijk dat je op zoek gaat naar een gespecialiseerde tandarts. Zo heeft kleinsman.de/nl veel ervaring wanneer het op het plaatsen van facings aankomt.

Bij kleinsman.de/nl maken ze gebruik van KL2 Non-Prep facings. Het grote voordeel van deze facings is dat het niet nodig is om je eigen tanden te bewerken voordat de facings geplaatst kunnen worden. Je eigen tanden blijven dus gewoon intact terwijl je gebit er helemaal als nieuw uitziet. De dunne plaatjes ogen bovendien erg natuurlijk. Zo valt het niet op dat je facings hebt laten plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.