Ik vertrouw mijn tanden niet zomaar aan iedere tandarts toe. Vooral wanneer het op zaken als facings en het bleken van mijn tanden aankomt. Ik dacht al lang na over het laten bleken van mijn tanden, maar ik had er niet echt vertrouwen in dat mijn gebruikelijke tandarts hier echt genoeg ervaring mee had. Ik wilde alles op alles zetten om geen pijn te krijgen! Daarom heb ik een intake aangevraagd bij Richard Kleinsman. Ik zag op Kleinsman.de/nl dat zijn kliniek veel ervaring heeft met het bleken van tanden. Ik had er dus wel vertrouwen in dat zij mijn tanden op een pijnloze manier konden bleken, terwijl het resultaat ook mooi en natuurlijk zou zijn.

Uit de intake bleek al dat ik gelijk had: Richard Kleinsman heeft veel ervaring. Hij liet me enkele voorbeelden zien en ik zag dat het resultaat ontzettend mooi was, maar tegelijkertijd ook natuurlijk kon ogen. Dat vind ik belangrijk, want een te neppe glimlach lijkt me niet mooi. Dat kon ik ook goed bespreken met de tandarts. Hij luisterde naar mijn wensen en stelde me gerust dat ze daar ook aandacht voor hebben. Mijn tanden zouden eruit komen te zien zoals ik het wilde. Dat is ook gelukt! Het bleken was helemaal niet pijnlijk, terwijl het resultaat wel degelijk te zien is. Ik kijk nog steeds met een grote glimlach in de spiegel. Richard Kleinsman heeft me van begin tot eind gerustgesteld en dat is dus helemaal terecht geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.