Wist je dat het gebit zowat het eerste is dat mensen opmerken aan het uiterlijk van een persoon? Als jouw antwoord op die vraag nee is, dan wens ik je proficiat met jouw mooie tanden. Ik weet immers maar al te goed dat het gebit heel wat van jouw uiterlijk kan bepalen. Van nature uit heb ik immers ontzettend veel last van gele tanden. Al heel vroeg werd ik daar mee gepest en ik kon er niets aan doen. Ik drink geen koffie, ik rook niet, ik poets als een bezetene en doe alles wat je zogezegd moet doen.

De redding van het bleken

Een paar keer heb ik dan ook al zelf proberen mijn tanden te bleken. Mijn gouden raad mocht je dat zelf aan het overwegen zijn: doe het niet. Je tanden bleken is niet bepaald gezond en dat doen zonder enige expertise dat is vragen om problemen. Bovendien is het resultaat ook nooit zo goed als je het zelf doet. Het is ook om die reden dat ik uiteindelijk mijn toevlucht zocht tot Kleinsman.de/nl om mijn tanden te laten bleken. Richard Kleinsman is een echte autoriteit op het gebied van esthetische tandheelkunde en dat merk je. De man legt je zonder het te verbloemen uit wat er gaat gebeuren en wat de risico’s zijn. In mijn geval hield hij me tegen van te wit te gaan. Uiteindelijk heb ik mijn tanden in het Dental Center laten bleken en dat was een schitterende ervaring. Professioneel, kwaliteit en mijn helden. Dat is het Dental Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published.