Er wordt wel eens beweerd dat elke vrouw toch zeker 5 tassen moet hebben, omdat zij het verdiend. Maar de mannen hebben net zo goed een tas nodig. Zij gebruiken een tas echter op een andere manier dan vrouwen. Mannen zien een tas meer als gebruiksvoorwerp en willen ruimte voor laptops en lectuur. Vrouwen kopen een tas bij hun outfit en willen het liefst alle kleuren die er te krijgen zijn.

Filson tassen
Filson tassen komen al sinds mensenheugenis uit Amerika en zijn ontwikkeld in Seattle. Tassen die gemaakt zijn voor veelvuldig gebruik en lang meegaan. Het bedrijf Filson is opgericht in 1897 door Clinton C. Filson. Dit robuuste outdoormerk heeft producten die een decennia lang meegaan en een levenslange garantie kennen. Het tuig leder wat wordt gebruikt, komt nog steeds uit Seattle en is van de allerbeste kwaliteit. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en duurzaam zijn de kernwoorden die voor dit bedrijf en zijn producten kenmerkend zijn.
Shop Filson tassen bij Pauw.com

De Filsontassen zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. De collectie wordt elk seizoen weer vernieuwd en zijn op simpele wijze online bij Pauw.com aan te schaffen. De briefcases zijn altijd slijtvast en voorzien van een lederen handvat. De ruimte in deze tassen zijn geschikt voor een laptop en documentatiemateriaal.
De weekendtassen van Filson zijn ruim voldoende om voor een aantal dagen kleding en toilet benodigdheden in op te bergen. Deze tassen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal wat is afgewerkt met lederen stukken. Een prima tas voor elke korte trip.

Kijk voor de collectie Filsontassen op de website van Pauw en laat je inspireren door het ruime aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.