Een van de meest gehoorde klachten bij onderwijs is het zoeken naar juist vervanging. Enerzijds is het lastig om iemand te vinden die geschikt is, anderzijds is alle administratieve rompslomp die erbij komt kijken ook een last om te dragen. Er zijn namelijk steeds meer regels die alles steeds ingewikkelder maken dan dat het al is. Dan wordt daarmee voornamelijk op het CAO etc. gedoeld. Met Invalpool kan dit echter veel gemakkelijker worden, omdat dit een geautomatiseerd systeem is die vrijwel al het nare werk uit handen geeft. Op die manier houdt je veel meer tijd over voor andere dingen en hoef je niet alles handmatig in Excel in te voeren. Het bestaat tijd en daarmee automatisch ook geld.

Invalpool heeft verschillende functies die het allemaal voor me vergemakkelijken. Enerzijds worden de invalmogelijkheden goed neergezet, zodat er een goede communicatie tussen de school en de invallers kan ontstaan. Daarnaast houdt het systeem goede rapportages bij, zodat elke handeling kan worden opgeslagen en later teruggelezen. Daarnaast houdt het systeem rekening met de nieuwste wetgeving die in Nederland geldt. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan of voor onverwachte situaties.

Ook biedt Invalpool ondersteuning voor het geval alles ietwat te ingewikkeld wordt. Zo is er een Faq, waar vele vragen worden beantwoord. Ook is het mogelijk om contact met ze te zoeken om specifieke situaties op te lossen. Ze zijn vrijwel voor alles bereikbaar. Eveneens als je een suggestie hebt over wat nog beter kan. Ze houden van Feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published.