Ik denk dat ik voor veel mensen kan spreken wanneer ik zeg dat het erg lastig kan zijn om te beginnen met sporten. Sporten is namelijk iets dat je in je dagelijkse of wekelijkse patroon moet krijgen. En het is zo makkelijk om te doen alsof je het te druk hebt, ziek bent of gewoonweg geen zin hebt. Ik werd het zat en vond dat het tijd werd om echt te beginnen met sporten.

Maar hoe begin je?
Ik besloot me gewoon in te schrijven bij de plaatselijke sportschool. Geen gezeur, geen gedonder. Ik wilde mij er dit keer echt aan houden. Maar ik vond het toch erg lastig. Zeker omdat er veel opgepompte mensen daar rondliepen, en ik me toch een beetje een papzakje voelde rondom hen allen. Ik wilde mij dus iets zelfverzekerder voelen.

Nieuwe kleding
Ik besloot om een nieuwe outfit aan te schaffen. Misschien zou deze mij iets meer zekerheid geven, en me iets beter in mijn vel laten zitten. Ik wilde niet naar een sportwinkel toe gaan, omdat ik naast dat ik een hekel heb aan winkelen en kleding passen, ik ook gewoon voor comfort en gemak wilde gaan. Ik kwam al snel op de site Gorillawear.com, die eigenlijk precies verkocht waar ik naar zocht. Stoere, praktische maar toch comfortabele kleding die echt ontworpen was voor mensen die actief bezig zijn. Ik bestelde meteen verschillende training outfits.

De levering
Ik dacht dat het wel even zou duren voordat mijn Gorillawear binnen zou zijn, maar dat viel juist enorm mee! Voor ik het wist had ik de kleding al in huis. Toen ik weer ging sporten in mijn Gorillawear, merkte ik wel degelijk een verandering. Ik voelde mij zelfverzekerder, en mijn sportprestaties gingen naar mijn gevoel ook vooruit omdat de wear er voor zorgt dat zweet goed afgevoerd kan worden en je niet snel te warm raakt. Een goede aankoop dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.