Ik ben er nu 54 en ik denk dat de laatste keer dat ik naar een tandarts ben gegaan was toen ik 18 jaar werd. Vanaf ik alleen ging wonen kon ik mezelf er echt niet meer toe brengen om nog naar de tandarts te gaan. Een zenuwachtig gevoel, angst en al de horrorverhalen die je hoort over tandartsen deden me meer en meer besluiten dat het toch allemaan niet zo nodig was om naar de tandarts te gaan. Jammer genoeg kon ik vorig jaar echt niet meer anders. Mijn gebit dat het zo’n lange tijd vol had gehouden besloot op een noot kapot te gaan. Als ik dan toch naar de tandarts ging besloot ik wel eerst mijn research te doen. Na een dagje zoeken en vergelijken maakte ik een afspraak bij Kleinsman.de.

De praktijk zelf stond me al echt aan. Hij is echt ruim en professioneel opgezet. De tandarts aan wie ik mijn probleem uitlegde (een afgebroken tand) stelde me meteen gerust en overliep rustig de behandeling, de mogelijkheden en hoe het er zou komen uit te zien. Een professionele aanpak die ik wel kan smaken. Desondanks was ik nog altijd niet zo happig op de ingreep zelf. Gelukkig was het personeel zeer vriendelijk en was de behandeling zo voorbij. Ik werd verdoofd en wat in mijn beleving nauwelijks enkele seconden later lijkt mocht ik al naar huis. De facing die werd gezet zit nog stevig en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik kom er zeker terug als er nog eens iets loos is met die tanden van me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.